Recovery begins 
with embracing our pain
and taking the risk
to share with others.
- John Bradshaw -

01

SESSIE

ENERGETISCHE THERAPIE

max. 1,5 uur - € 55,00

02

SESSIE

OPEN YOUR HEART

max. 30 min. - € 20,00

03

SESSIE

BOOST YOUR INTUITION

max. 30 min. - € 20,00

04

SESSIE

CLEAR YOUR MIND

max. 30 min. - € 20,00

De energetische behandeling

Elke behandeling bestaat uit een lichaamsgerichte methode en een coachingsgesprek. De lichaamsgerichte benadering bestaat uit zachte handaanrakingen op plekken waar de energie naar een hogere vibratie mag stromen. Dit gebeurt zittend op een stoel in een ontspannen houding. De schoenen mogen hierbij uit en de kleding blijft gewoon aan.  

Voorafgaand aan de behandeling vindt een kort gesprek plaats. Dit kan een oriënterend gesprek zijn ofwel bij een traject om de periode tussen de sessies te kunnen bespreken. Na de sessie is er voldoende tijd voor een nabespreking. Omdat de effecten vaak diepgaand kunnen zijn en er ook nieuwe inzichten ontstaan, is dit ondersteunend gesprek vaak erg waardevol. 

Goed om te weten

  • Elke eerste behandeling vindt plaats in combinatie met een kennismakingsgesprek en zal daarom iets langer duren (voor dit gesprek worden geen extra kosten berekend. )

  • In veel gevallen is een behandeltraject van meerdere behandelingen gedurende een langere of kortere periode aan te raden. Dit gebeurt altijd in overleg. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, verschilt per persoon en is mede afhankelijk van het klachtenbeeld. 

  • Bij elke behandeling is er tijd voor zowel een voor- als nabespreking.

  • De genoemde tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

  • De betaling vindt contant plaats na afloop van een sessie (pinnen is helaas niet mogelijk). 

  • Het kan gebeuren, dat het je niet lukt om de afspraak na te komen. Laat het me dan tijdig weten, zodat we eventueel meteen een nieuwe afspraak kunnen maken en iemand anders de gelegenheid kunnen geven deze plek in te vullen. 

 

  • Bij het niet afzeggen of bij afzeggen korter dan 24 uur voor de afspraak worden de consultkosten in rekening gebracht. 

  • Deze behandelsessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.