Zo zie ik het

Ik geloof, dat iedereen een doel en een reden heeft om hier te zijn. Iedere uitdaging is speciaal voor jou op maat gemaakt. Zelfs als je tegenslagen en problemen ervaart, maken ze dat je groeit als mens. Ze zijn bedoeld om van te leren. Als je ervoor kiest om echt te durven voelen wat er diep van binnen in je leeft - te luisteren naar jouw waarheid - dan ben je in staat om keuzes te maken die goed voor je zijn en zul je ervaren wat jouw leven magisch maakt!

 

Mijn intentie is om jou te inspireren, ondersteunen en begeleiden in het herkennen van jouw klachten. Ze te kunnen zien als “bewustmakers” – je persoonlijke signalen – die jou aansporen om je eigen spoor te volgen en niet dat van een ander. Doorgaan in een ongezonde richting, doordat je de signalen niet herkent, negeert of niet serieus neemt, kan er uiteindelijk toe leiden dat je ziek wordt.

 

Ik werk puur vanuit mijn hart met mijn unieke talent: mijn behandelingen zijn intuïtief en spiritueel. Door naast coachingsgericht vooral lichaamsgericht te behandelen met energie, kan ik mij volledig afstemmen op jouw essentie en ben ik in staat om jou te helpen de volgende stappen te integreren in je leven:

Bewust volgen

Het volgen van mijn eigen spoor heeft ertoe geleid, dat ik nu werk als therapeut. Het was nodig om te ‘ontsporen’ en me bewust te worden van dingen die niet meer voor mij werkten. Het vurige verlangen om dingen op mijn eigen manier te gaan doen, niet begrensd door opvattingen en maatstaven van anderen.

 

Dat vraagt moed, eerlijkheid en bereidheid.

 

Het kan best lastig zijn om werkelijk jezelf te durven zijn. Soms is het een intensief proces. Jezelf de gelegenheid geven om te voelen wat er écht in je leeft, kan echter een groot verschil maken in hoe je je leven ervaart.

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Vraag je je weleens af of je op het ‘juiste’ pad zit?

  • Waarom je veel (terugkerende) klachten hebt?

  • Heb je het gevoel dat je niet voluit leeft of 'geleefd wordt'?

  • Kom je niet aan jezelf toe en lijd je hieronder?

  • Kun je begeleiding gebruiken bij je bewustwordings- en helingsproces?

 

Dan help ik je graag met heel mijn hart. Op jouw weg waarin je gevoel je mag leiden naar de magie van een zinvol en authentiek leven.

Jouw Eigen Spoor

0575-548767

©2018 by fijngevoelig. Proudly created with Wix.com